Datum: 08-12-2021 - 01:13
25
apr
'18
Scootmobieltocht door de Bollenstreek (Fotoverslag)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Scootmobieltocht door de Bollenstreek (Fotoverslag)

Op dinsdagmorgen 24 april is de Scootmobielen Bloementoertocht, de leukste file van de Bollenstreek, voor 9e keer gaan rijden.

Rond de 120 deelnemers uit de Bollenstreek maar ook van ver daarbuiten gingen om 10.30 uur van start voor een toertocht langs en door de bloeiende bloembollenvelden. Na enkele... jaren waarbij de weergoden de organisatie en rijders niet erg gunstig gezind waren, is het deze dag toch iets beter....in ieder geval droog en zo nu en dan een zonnetje. Commissaris van de Koning (CvdK) de heer Jaap Smit gaf onder goedkeurend oog van burgemeester Goedhart het startschot voor de deelnemers en de twee meerijdende wethouders Bert Gotink en Henri De Jong.

Net als vorig jaar was FC Lisse tussen de middag met al haar vrijwilligers weer de gastheer voor een lunch met soep, broodjes en ter verhoging van de feestvreugde de levensliederen van dameskoor BroCante. In de middag ging men nog langs bij Restaurant Como & Co voor een lekker kopje koffie, thee of een glaasje jus terwijl er genoten werd van de smartlappen van Dameskoor Geen Gehoor. Daarvandaan ging men weer richting Munnekeweij. Hier werden alle deelnemers, na in ontvangstneming van een medaille en een bloemetje, wederom ontvangen door de vrijwilligers van Topaz en muziek van The Melody Makers.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.