Datum: 20-09-2019 - 12:13
17
apr
'18
Geslaagd optreden van Circus Alexander op Zorgpark Willem van den Bergh
Geschreven door 's Heeren Loo

Geslaagd optreden van Circus Alexander op Zorgpark Willem van den Bergh

Op zaterdag 14 april was het feest op Zorgpark Willem van den Bergh. Circus Alexander verzorgde drie uitverkochte voorstellingen voor meer dan 500 cliënten/bewoners, familieleden, begeleiders en vrijwilligers van ’s Heeren Loo.

Circus Alexander is een klein en intiem circusproject en verzorgt circusvoorstellingen speciaal voor de zorg. De voorstelling is een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Clown Frenky loopt als een rode draad door de voorstelling. Hij laat het publiek kennismaken met o.a. jongleur Nigel Voets. Dit enthousiaste circustalent is bekend van Hollands Got Talent.

 

Zorgpark Willem van den Bergh

De blauw/gele circustent stond midden op het Zorgpark en gaf een gezellige reuring op het park. Meer dan 500 bewoners, verwanten, begeleiders en vrijwilligers van ’s Heeren Loo regio’s Willem van den Bergh en Zuid-Holland Noord  bezochten de uitverkochte voorstellingen. Zij aan zij genoten zij van het entertainment. Onder andere dankzij de hulp van vrijwilligers van M25 konden meer dan 40 bewoners in een rolstoel de ochtendvoorstelling bezoeken. M25 is een jongerengroep van Diaconaal Centrum De Bakkerij uit Leiden. Enkele getalenteerde jongeren woonachtig bij ’s Heeren Loo hadden een belangrijke bijdrage in de organisatie; van openen van de voorstelling, promotie tot het regelen van het verkeer rondom de circustent.

Samen

Het circus gaf een warm gevoel van samenhorigheid tussen alle bezoekers en de bewoners van het Zorgpark. Een vrijwilliger verwoordde het passend; “ondanks dat de bewoners anders zijn dan ik konden we van dezelfde dingen genieten, dat vond ik mooi”

En dat is waar ’s Heeren Loo voor staat. Door samen plezier te hebben overstijg je elke beperking. 

foto ©'s Heerenloo