Datum: 23-03-2019 - 05:54
15
apr
'18
23 april, Voedingsquiz in de Wijkjutter
Geschreven door Isabelle Groenstege

23 april, Voedingsquiz in de Wijkjutter

Wat weet u over onze voeding? Over de oorsprong van voedingsmiddelen? Welke ingrediënten producten bevatten? Wat gezonde keuzes zijn? Welke zin en onzin de etiketten op producten ons vertellen? En hoe u met uw voedingskeuzes een meer positieve bijdrage kunt leveren op mens en milieu?

 

Tijdens de Voedingsquiz van Wijkvereniging Vinkeveld kunt u in gezellige sfeer uw kennis van voeding testen. Een scala leuke en nuttige weetjes op over ons eten passeren de revue. Voedingskundige Isabelle Groenstege uit het Vinkeveld presenteert de avond en geeft toelichting bij de antwoorden.

Er wordt gespeeld in teams van 3 personen. U kunt zich individueel inschrijven. Op de avond zelf stellen we de teams samen. Heeft u al een team gevormd met uw buurtgenoten? Dan kunt u zich ook inschrijven als team.

Kosten: gratis voor leden, en 2 euro voor niet-leden.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ’s avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur met 06-22294773

Verdere activiteiten binnenkort van de Wijkvereniging Vinkeveld zijn:  Dinsdag 7 mei van 13:00 tot 16:00 uur,  Historische wandeling en collages maken in de maand juni