14
apr
'18
INSCHRIJVING STAR BALM STRANDLOPEN GEOPEND
Geschreven door NOVO

INSCHRIJVING STAR BALM STRANDLOPEN GEOPEND

De Strandlopencommissie van volleybalvereniging NOVO is druk bezig met de voorbereidingen voor de strandlopen die op 14 juni voor de 47e keer op het Noordwijkse strand van start gaan.

Met een mooie sportzomer voor de boeg zijn onlangs de inschrijvingen van de Star Balm Strandlopen geopend. Er wordt weer, als vanouds, op 2, 4 of 8 km hardgelopen op het Noordwijkse strand van de donderdagen van 14 juni t/m 16 augustus. Iedereen is op deze avonden van harte welkom bij dit prachtige en unieke loopevenement. Van wedstrijdloper tot recreant, jong of oud.

De omstandigheden op het strand kunnen van week tot week verschillen. Het is altijd weer een uitdaging om die omstandigheden het hoofd te bieden. De Strandlopen bieden alle sporters de mogelijkheid aan je conditie te blijven werken als je eigen sport met zomerstop is.

Klassementlopers kunnen zich nu inschrijven op www.strandlopen.nl.  Op deze website is ook alle informatie te vinden om mee te doen. Iedereen wordt uitgenodigd om bij het inschrijven ook de club op te geven, zodat men de tijden van de clubmaten snel kan inzien.

Iedereen die zich van tevoren meldt krijgt een gratis kaart om eens iemand mee te nemen.
Dan kunnen vrienden en familie ook eens laten zien hoe sportief ze zijn. De voorinschrijving sluit op maandag 4 juni a.s.