Datum: 13-08-2020 - 22:29
03
apr
'18
WK-goud voor KNA
Geschreven door KNA

WK-goud voor KNA

Twirlvereniging KNA Noordwijk vertrok naar het Wereldkampionschap Twirling in Lillehammer Noorwegen met een ambitieus doel: Amerika verslaan. Samen met 3 andere verengingen is de samenwerking gezocht en er is maandenlang keihard getraind.

Afgelopen weekend mochten de 56 meiden van het pomponteam dan eindelijk laten zien wat ze kunnen. Het resultaat: Wereldkampioen Pompon. De show ging over terrorisme met de mooie boodschap dat je niet in angst moet leven, maar je moet verzetten. KNA deed ook mee met een groot twirlteam, bestaande uit 44 leden. Met een knallende ’13 reasons why’-dans werd de bronzen medaille binnengehaald.

Het juniorenteam van KNA deed naast beide grote teams ook mee aan de twirlteam- en danceteamcompetitie. Beide finales werden gehaald. Het twirlteam pakte een mooie bronzen medaille en het danceteam de 4e plaats. Heel knap in een sterk juniorenteamveld.

Ook solistisch werden er finaleplaatsen gehaald, maar helaas geen eremetaal.

KNA traint elke maandag- en vrijdagavond in sporthal Duinwetering. Kom gerust een keer kijken als het je leuk lijkt of schrijf je in via www.sjorssportief.nl voor 3 lessen op 18 mei, 25 mei en 1 juni van 17.00 tot 18.00 uur.