Datum: 24-09-2018 - 17:49
13
mrt
'18
Combitickets maken je OV-reis naar Keukenhof nog aantrekkelijker
Geschreven door Arriva

Combitickets maken je OV-reis naar Keukenhof nog aantrekkelijker

Hij is er weer! De Keukenhof Express van Arriva! Tijdens het Keukenhofseizoen rijden de prachtig bestickerde tulpenbussen van Arriva vier tot twaalf keer per uur rechtstreeks vanaf Schiphol Plaza en station Leiden Centraal naar Keukenhof. Bezoekers kunnen een Combiticket kopen.

Dat is  een vervoerbewijs en toegangsbewijs ineen. Bezoekers worden dan door de buschauffeur vlak voor de ingang afgezet en kunnen  zonder in de rij te staan bij de kassa, het park in. Dit Combiticket is vaak voordeliger dan de toegangsprijs van Keukenhof en de reis- en parkeerkosten bij elkaar. Voor kinderen tot en met 17 jaar gelden ook nog eens speciale tarieven.

Verschillende Combitickets OV + entree Keukenhof

Er zijn verschillende soorten Combitickets bus + entree Keukenhof. Bezoekers kunnen reizen met de Keukenhof Express vanaf Schiphol Plaza (buslijn 858) of station Leiden Centraal (buslijn 854), maar ook met een reguliere bus die in de buurt van het park stopt, bijvoorbeeld vanuit het hart van Amsterdam, vanaf station Haarlem of  vanuit Den Haag, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout. Wie het eerste deel met de trein reist, kan een Combiticket trein + bus + entree Keukenhof kopen.

Voorkomen drukte

Keukenhof werkt samen met Arriva, Connexxion en NS aan snel, makkelijk én voordelig openbaar vervoer naar het bekende lentepark. Zo willen ze drukte op de wegen rondom het lentepark voorkomen en de Nederlandse topattractie goed bereikbaar houden voor bezoekers.

Meer informatie en bestellen

Keukenhof is dagelijks geopend van 22 maart t/m 13 mei 2018. De Combitickets kunnen worden besteld via keukenhof.nl/ov. Daar vindt de bezoeker alle informatie over de verschillende reismogelijkheden met het OV, en kan hij zijn OV-reis vooraf plannen. Bij de reisinformatie staat ook een overzicht van andere geldige vervoerbewijzen in de Keukenhof Express (zoals de OV-chipkaart, het Tourist Day Ticket en de Keukenhof Express dagkaart) en van fysieke verkooppunten van de Combitickets.

Waardering reis 

Vorig jaar kozen meer dan 250.000 bezoekers voor het openbaar vervoer. Zij waardeerden hun reis gemiddeld met een 8,3. Reizigers hadden vooral goede ervaringen met de klantvriendelijkheid van de chauffeurs en de snelheid van de reis. Arriva rijdt de Keukenhof Express dit jaar voor de zesde keer.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat