Datum: 13-12-2019 - 08:43
12
mrt
'18
Make-A-Wish; wie heeft er nog niet van deze organisatie gehoord?
Geschreven door Brouwer's Tours

Make-A-Wish; wie heeft er nog niet van deze organisatie gehoord?

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen.

Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt, vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Tineke Roelofs is wensvervuller voor de regio Haaglanden en vertelt over de wens van een 17-jarig meisje uit Den Haag. ‘Toen wij haar vroegen naar haar allerliefste wens, kwam ze met iets heel bijzonders. Ze wilde haar vriendengroep bedanken voor al hun steun tijdens haar ziek zijn. De meeste jongeren die wij benaderen kiezen voor een eigen onvervulde wens. Iets bijzonders zien of doen, of een beroemdheid ontmoeten. Ja, iets van hun bucketlist zoals ze dat noemen. Maar zij koos ervoor om iets met haar vrienden te gaan doen, als een bijzonder dank je wel. Dat het niet direct ging om een vraag voor haarzelf, dat had ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt.’

De wens van de jongedame: met een Amerikaanse bus al karaoke-end naar een restaurant op grote hoogte, en daar met 10 vrienden chic dineren. En dat gebeurde op vrijdag 9 maart. Make-A-Wish Nederland heeft gezorgd voor een fraaie partydress op basis van haar wensen, voor vervoer met een Amerikaanse schoolbus (gratis verzorgd door Brouwer's Tours uit Noordwijk), voor karaoke met een keuze uit 3000 liedjes tijdens de busrit én een geweldig diner in het restaurant van de Euromast.

Wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het mooie werk van Make-A-Wish Nederland? Of net als Brouwer's Tours als sponsor een bijdrage leveren (met producten of diensten) aan het realiseren van een wens? Kijk op www.makeawishnederland.org