Datum: 25-06-2019 - 01:51
11
mrt
'18
Dames Senioren Zondag 11 maart 2018  MSV – Snelwiek Rotterdam
Geschreven door MSV Handbal

Dames Senioren Zondag 11 maart 2018 MSV – Snelwiek Rotterdam

De voorlaatste zaalwedstrijd van 2017/2018 was deze dag tegen Snelwiek uit Rotterdam.

De eerste aanval van MSV resulteerde in  een doelpunt voor de Noordwijkse dames. Emma Schepens trof het doel vanuit de hoek. Kort daarna maakte Snelwiek alweer 1-1. Het duurde ruim 8 minuten voordat Marloes Halvemaan er 2-1 van kon maken. Er werd weliswaar gericht geschoten op het doel van de tegenstander maar zonder resultaat. Daarna waren de dames van MSV op dreef gekomen en kwamen de doelpunten van respectievelijk Rozi Prins en Karin v.d. Berg, waardoor MSV kon uitlopen naar 7-2. Toch lukte het de dames van Snelwiek weer in de buurt te komen  met zelfs 1 doelpunt verschil.  Een blik op het scorebord was genoeg om daar iets aan te doen. In rap tempo werd het verschil weer groter mede door Anne Schepens en de al eerder scorende dames waardoor  de ruststand 16-11 werd voor MSV.
De tweede helft begon met een speelster minder voor de tegenstander omdat zij nog 2 minuten straf had voor een overtreding op een tegenstander dat resulteerde in de extra tijd van de 1e helft in een penalty die door Emma benut werd.
Het was Rozi die de 2e helft met een fraai doelpunt opende. Het lukte Snelwiek in de 2e helft nog 8 keer tot scoren te komen maar MSV had de weg naar de overwinning duidelijk ingeslagen en gaf dit niet meer uit handen. Al snel werd doelpunt nummer 20 door Rozi gescoord en trokken de dames nog even flink door. Fraaie doelpunten door de dames zorgden dat het publiek ook genoot van de wedstrijd. Hier en daar werd nog een penalty door MSV benut of door de tegenstander, maar het bleef een heel vriendelijke wedstrijd. Met nog een paar seconden te spelen was het topscoorster Emma die het 30e en tevens haar 10e doelpunt van de wedstrijd voor haar rekening nam.
De eindstand voor deze zondag werd 30-19 voor de Noordwijkse dames!
Volgende week spelen de dames hun laatste zaalwedstrijd in Zwijndrecht tegen Conventus om 9.50 uur.

Foto ©MSV Dames

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat