Datum: 22-03-2019 - 09:33
09
mrt
'18
Het bos in met van der MEER  Jaarlijkse Boekenweekquiz dinsdag 13 maart
Geschreven door Boekhandel van der Meer

Het bos in met van der MEER Jaarlijkse Boekenweekquiz dinsdag 13 maart

De Boekenweek van 10 maart is begonnen. Zaterdag 17 maart sluiten we de Boekenweek af met verschillende natuurexcursies met gidsen Willem Baalbergen, Hein Verkade en Flip van Doorn naar geheime locaties rond Noordwijk.

 

Ontdekkingsreiziger, wandelaar en schrijver Flip van Doorn zal op een verrassende locatie in Noordwijk in de voetsporen van de eerste wandelaar treden, predikant Craandijk was de eerste wandelaar die zijn belevenissen ging beschrijven en vastleggen. Kijk met geheel andere ogen naar een bekend stukje Noordwijk.

Hein Verkade en Willem Baalbergen zullen verrassende natuur in eigen dorp onthullen. Eenmalig kunt u met hen op pad naar geheime plekjes.

Deelnemers worden aangeraden met de fiets naar de boekhandel te komen. Daarvandaan vertrekken de gidsen om 10 uur en bij terugkomst staat er een sandwich klaar.
Het bos in met van der MEER!

Boekenweekquiz

De jaarlijkse Boekenweekquiz in samenwerking met Grimbergen Boeken Lisse is dit keer weer in Noordwijk, op dinsdagavond 13 maart. Je kunt als team meedoen of individueel aansluiten bij anderen. Er zijn nog plekken beschikbaar. Wel even reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moedertje Groen

Moedertje Groen, Tessa Yanover die eerder meedeed aan het televisieprogramma Boswachter gezocht! is te gast op woensdag 14 maart om 14 uur met een Natuurbingo. Voor jong en oud zijn er leuke prijzen te winnen! Veel basisscholen staken dus een perfecte middag voor een bezoek aan Het Cultuurcafé!

 

Voor de excursie op zaterdag 17 maart zijn nog tickets (€5,-) beschikbaar online en in de boekhandel.
Voor de Natuurbingo, Quiz en Uilenballen pluizen graag even reserveren via www.boekhandelvandermeer.nl en inschrijfgeld ter plekke voldoen.

foto ©Boekhandel van der Meer