Datum: 22-03-2019 - 09:41
09
mrt
'18
Populaire YA-auteur Marissa Meyer signeert!
Geschreven door Het Cultuurcafé

Populaire YA-auteur Marissa Meyer signeert!

Ben jij een groot fan van de Lunar Chronicles? Of juist van Harteloos of Alter ego? Dan hebben we goed nieuws! Want de Amerikaanse schrijfster Marissa Meyer komt naar Noordwijk en jij kunt daar bij zijn.

 

Op maandagavond 19 maart is Marissa vanaf 19 uur te gast in de boekhandel. Ze beantwoordt enkele vragen van de Thee, taart & leesvoer jongerenleesclub van van der MEER en daarna signeert ze.

Young adult bestseller

De boeken van Marissa Meyer zijn de best verkochte boeken in de categorie Young Adult bij van der MEER. De Lunar Chronicles serie bestaat uit hertellingen op de sprookjes Cinderella, Roodkapje, Rapunzel en Sneeuwwitje. In vele landen is deze serie uitgebracht. Daarnaast heeft Marissa Meyer in 2016 haar boek Harteloos uitgebracht, die gebaseerd is op de Red Queen uit de Alice in Wonderland verhalen.

In december 2017 is haar nieuwste boek Alter Ego uitgekomen, die niet gebaseerd is op een sprookje, maar gaat over wraak tegenover gerechtigheid.

Maandag 19 maart | Aanvang 19 uur | Toegang vrij

Trek je mooiste Marissa Meyer outfit aan en win een door Marissa Meyer gesigneerde bookplate die op Bookstore Day (14 april) voor je klaar ligt én de mogelijkheid om álle boeken die je bij je hebt te laten signeren.