11
feb
'18
De Prinses op de Erwt – Langhout Theaterproducties
Geschreven door De Muze

De Prinses op de Erwt – Langhout Theaterproducties

Vrolijke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Prins Koen moet trouwen, omdat zijn vader de koning met pensioen wil.

Dus worden alle prinsessen uit de buurt uitgenodigd. Want anders zal de boosaardige zus van de koning, Gruwelina de troon opeisen. Maar Koen wil alleen maar trouwen met een meisje dat hij zelf leuk vindt… Als Koen besluit de wijde wereld in te trekken om zelf te kunnen bepalen wat hij met zijn leven wil, komt hij in het bos een meisje tegen: Annabel. Maar is dit wel een geschikt meisje voor een prins? Met behulp van de konijntjes in het bos en natuurlijk de erwt, loopt het verhaal gelukkig goed af. Ook deze voorstelling bevat weer leuke liedjes, mooie kostuums en veel humor voor jong en oud!

www.langhout-theater.nl


Zondag 18 februari 2018, aanvang 14.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 16,00 (inclusief garderobe en een consumptie). De balie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee.

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl