Datum: 20-01-2019 - 12:21
09
feb
'18
Jaarlijkse houtverkoop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst
Geschreven door Blik Op Noordwijkerhout

Jaarlijkse houtverkoop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Op zaterdag 3 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse houtverkoop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst bij Noordwijk/Noordwijkerhout. Tussen 09:00 - 12:30 uur kun je lokaal hout kopen van het Zuid-Hollands Landschap. We verkopen deze dag gezaagd hout in diverse soorten en maten. Vroeger werd alles op haardhout formaat, 30 cm, gezaagd.

Nu is er veel meer keus in maten en vormen. Steeds meer mensen zoeken geen haardhout, maar komen hier gewoon een mooi stuk hout kopen. Op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst wordt met regelmaat gezaagd om gevaarlijke bomen en dood hout langs en boven de wandelpaden te verwijderen.

Het gezaagde hout verkopen we je tegen een aantrekkelijke prijs. Ben je creatief en zoek je een mooi stuk essenhout of hout als voedingsbron voor paddenstoelen in de tuin, kom dan zeker langs op 3 maart. We hebben essen en populieren hout in diverse lengtes en diktes. Het hout is niet gesorteerd, dat maakt het vinden van het meest gewenste stuk voor je een leuke bezigheid. Het hout kan ook gebruikt worden voor de kachel of open haard.

Je vult de kruiwagen met de stammetjes en deze laad je daarna zelf in de auto. Thuis maak je het hout verder klein en als je wilt, droog je het. Kruiwagens zijn op het terrein beschikbaar (eigen kruiwagen is niet toegestaan). Medewerkers van het Zuid-Hollands Landschap zijn aanwezig om je waar nodig te helpen.

Kosten Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap betalen € 5,- per kruiwagen. Graag de Beschermerspas laten zien en neem contant geld mee. Er kan op deze locatie niet gepind worden. Nog geen Beschermer? Dan kost het haardhout € 20,- per kruiwagen. Word je deze dag Beschermer van Stichting het Zuid-Hollands Landschap? Dan krijg je de eerste kruiwagen met hout van ons! Beperkte voorraad. Per persoon kun je maximaal 3 kruiwagens brandhout kopen. Op = op!

Om de verkoop in goede banen te leiden en lange rijen te voorkomen, vragen we je om klik hier te reserveren en voor meer informatie. Je kunt kiezen uit 4 tijdstippen waarop je welkom bent om hout te kopen.

 

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat