Datum: 27-09-2021 - 07:08
06
feb
'18
VVV Noordwijkerhout nu ook verkooplocatie van noordwijkticket.nl
Geschreven door De Muze

VVV Noordwijkerhout nu ook verkooplocatie van noordwijkticket.nl

Naast Theater De Muze en van der MEER/Het Cultuurcafé is VVV Noordwijkerhout nu ook een verkooplocatie van Noordwijkticket.nl. Op deze nieuwe locatie zijn kaarten te koop voor evenementen van Noordwijkticket.nl, evenementen in Het Cultuurcafé en voorstellingen in De Muze.

 

Afgelopen maandag 5 februari hebben Cilene Vriend (VVV Noordwijkerhout) en Natasja Heemskerk (directeur van De Muze) het contract ondertekend.

“Een nieuw verkooppunt in Noordwijkerhout zorgt ervoor dat we een nog groter publiek op een makkelijke manier kunnen bedienen en vooruitlopend op de fusie is dat een voordeel voor alle partijen” aldus Natasja Heemskerk.

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in De Muze kan zich aanmelden voor de mailing door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.