Datum: 08-07-2020 - 06:19
01
feb
'18
De Maand van de Spiritualiteit sluiten we af met een dag vol spirituele activiteiten in de boekhandel.
Geschreven door Het Cultuurcafé

De Maand van de Spiritualiteit sluiten we af met een dag vol spirituele activiteiten in de boekhandel.

De Maand van de Spiritualiteit sluiten we af met een dag vol spirituele activiteiten in de boekhandel.

 

Schuif in één van de vier zithoekjes aan bij medium Tooske Laurier of Leenard Turk voor jouw naamuitleg. Elise Simons is aanwezig om te vertellen over Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot - hermetisme en christendom, een verkenningstocht waarvan zij de mede-vertaler is. Tessa van Rossen presenteert om 14 uur kort haar boek De kracht van het voelen, waarna geïnteresseerden ook bij haar kunnen plaatsnemen voor een persoonlijk gesprek en/of reading.

Zondag 11 februari

Tussen 14 en 16 uur, toegang vrij

Van 12 januari tot en met 11 februari is het de Maand van de Spiritualiteit.

De Maand van de Spiritualiteit
Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De initiatiefnemers van De Maand van de Spiritualiteit willen aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.

Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, onze leefomgeving en onze planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vinden we balans, kan het leven gaan bruisen en leven we met ‘hartstocht’.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)