Datum: 20-02-2020 - 12:41
13
jan
'18
NSL Trailrun 2018:  Zondag 21 januari 2017 om 11:00 uur
Geschreven door NSL

NSL Trailrun 2018: Zondag 21 januari 2017 om 11:00 uur

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 21 januari 2018 weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. Vorig jaar was de eerste open editie een groot succes door het parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin.

 

De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route, die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo waarvan geen kaart met parcours wordt vrijgegeven tevoren.

Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (14-15 km). De lopers voor de lange afstand lopen een extra lus.

Voorinschrijving kan tot 19 januari 18:00 via de website av-nsl.nl en kost € 7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€ 10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in het Piet Florisdal.

Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming.
Op locatie is gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan (geen bewaakte tassenberging), tevens zijn er toiletten.

Er is parkeergelegenheid maar het heeft natuurlijk altijd de voorkeur om met de fiets te komen als dat mogelijk is.

Voor de drie snelste mannen en vrouwen op zowel de korte, als de lange afstand zijn er leuke prijzen! Voor de winnaars op de 1e, 2e en 3de plaats zijn er cadeaubonnen van hoofdsponsor De Hardloopwinkel met respectievelijk een waarde van 35, 25 en 15 euro.

Alle lopers krijgen een appeltje voor de dorst van Groente- en Fruitspecialist Kees & Marja uit Noordwijk.
Schrijf je in voor deze mooie Trailrun!

Graag tot 21 januari! Piet Florisdal, Duindamseslag Noordwijk

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.
De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

foto ©NSL