Datum: 10-12-2018 - 03:20
13
jan
'18
Aanstaande maandag 15 januari de 1e Arthouse-avond van 2018 met de film C'est la Vie.
Geschreven door De Muze

Aanstaande maandag 15 januari de 1e Arthouse-avond van 2018 met de film C'est la Vie.

Het concept van Arthouse Select is als volgt: de bezoekers van de film krijgen voorafgaand aan de hoofdfilm 3 trailers te zien en een stemkaart. Uit de 3 trailers maken zij een keuze welke film zij de volgende keer willen zien door middel van een stemkaart.

De stemkaarten worden in de pauze geteld en daarna is dan bekend welke film er volgende keer draait. Oftewel het publiek bepaalt! En dat is uniek in Nederland.

Voor de Arthouse Select film van 19 februari kunt u kiezen uit: Breathe, Final Portrait en Dr. Knock.

U kunt weer lid worden van Arthouse Select. Voor € 10,- bent u een jaar lang lid. U krijgt dan een kaartje voor € 6,- i.p.v. € 9,- en u kunt maximaal 3 introducees voor € 7,50 meenemen. Het lidmaatschap is 12 maanden geldig vanaf het moment van aankoop.


Als u een lidmaatschap wilt kopen adviseren we u om op 15 januari op tijd te komen in verband met de te verwachten drukte.

U kunt uw kaarten en lidmaatschap ook alvast via de mail reserveren. Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de volgende gegevens:


  • hoeveel kaarten voor C'est la Vie;
  • hoeveel kaarten daarvan lidmaatschapskaarten zijn;
  • hoeveel kaarten daarvan kaarten voor introducees zijn;
  • hoeveel lidmaatschappen u wilt en op welke naam en e-mailadressen die lidmaatschappen geregistreerd kunnen worden. Wij versturen u dan een betaallink en zorgen ervoor dat de kaarten en uw lidmaatschappen klaar liggen op 15 januari.

De Arthouse Select data van 2018 zijn: 

15 januari
19 februari 
19 maart
16 april
21 mei 
18 juni
16 juli
20 augustus
17 september
15 oktober
19 november
17 december

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel van der Meer en De Muze. De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen.  Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat