Datum: 29-07-2021 - 23:17
26
dec
'17

Verrassingsdiner voor gasten Zonnebloem Noordwijkerhout en Noordwijk. (foto's)

Een grote verrassing voor het bestuur van Zonnebloem Noordwijkerhout was de uitnodiging van NH Hotels Noordwijkerhout voor de deelname aan een diner.

De uitnodiging was ook gezonden aan Zonnebloem Noordwijk. In totaal maakten ruim 70 gasten en vrijwilligers uit beide gemeenten dankbaar gebruik... van de uitnodiging. Aan NH Hotels Noordwijkerhout kun je het organiseren van een smakelijk en smaakvol diner beslist overlaten. De deelnemers aan het diner werden op hun wenken bediend en genoten met volle teugen van al het heerlijke eten en drinken. Misschien al met een blik op de toekomst, maar de deelnemers uit Noordwijkerhout en Noordwijk zaten gezamenlijk aan de tafels. Voor voorzitter Henk de Kleer bij zijn rondgang langs de tafels op te merken dat het bijzonder is dat dit alles op Noordwijkerhouts grondgebied mogelijk is. Met heel veel dank aan NH Hotels Noordwijkerhout werd het diner afgesloten.

Foto's: Zonnebloem Noordwijkerhout.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.