Datum: 30-06-2022 - 06:57
11
dec
'17

Kerstpakkettenactie 2017

Net als voorgaande jaren houden de gezamenlijke Noordwijkse kerken ook in december 2017 een kerstpakkettenactie. We hebben vorig jaar veel aanmeldingen gekregen voor een kerstpakket of voor een kerstattentie.

 

Veel plaatsgenoten hebben het, om welke reden dan ook, moeilijk. Het zijn mensen die getroffen zijn door financiële problemen, of door andere vormen van tegenslag in hun persoonlijk leven. Voor de eerste levensbehoeften worden deze mensen wel ondersteund, maar iets extra’s zit er voor hen niet in. Het zijn díe mensen die wij met Kerstmis extra aandacht willen geven door hen met een Kerstpakket te verrassen. Daarnaast zijn er veel mensen die blij zijn met een kerstattentie, waaruit blijkt dat er aan hen gedacht wordt tijdens deze feestdagen.

Hoe u aan de actie kunt bijdragen? Door het afstaan van (een deel van) uw eigen kerstpakket of het doneren van een financiële bijdrage. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat een feestelijk pakket of een leuke attentie wordt samengesteld en het de mensen bereikt die die aandacht het hardst nodig hebben.

Wij beschikken over namen en adressen van plaatsgenoten bij wie een kerstattentie bijzonder welkom zou zijn. Hun namen zijn ons aangereikt door o.a. de plaatselijke diaconieën, ouderenorganisaties, maatschappelijke instellingen, pastores, artsen en andere vertrouwenspersonen uit de Noordwijkse gemeenschap.

Als u iets aan te bieden hebt, laat het ons dan even weten. We komen het graag bij u ophalen.
Het is ook mogelijk om uw bijdragen persoonlijk te bezorgen bij:

  • parochiecentrum Maria ter Zee, Nieuwe Zeeweg 75 en parochiecentrum St. Jeroen, Van Limburg Stirumstraat 24, van maandag 18 t/m vrijdag 22 december van 10.00 tot 12.00 uur;
  • buiten genoemde tijden: de familie Oosting, Zilverschoon 3.

Financiële bijdragen zijn van harte welkom op:

  • -nr. NL11 INGB 0007 8725 36, t.n.v. Katholieke Diaconie Noordwijk,
  • en rek.-nr. NL60 RABO 0346 8117 08, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Noordwijk,

onder vermelding van ‘Kerstpakkettenactie’.

Helpt u mee om wat licht te brengen in het leven van mensen voor wie juist de decembermaand een donkere periode is ?

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.