Datum: 17-10-2018 - 03:11
06
dec
'17
1e Kerstdag 13.00 uur Ichthus Kerstmaaltijd.
Geschreven door PKN

1e Kerstdag 13.00 uur Ichthus Kerstmaaltijd.

Ook dit jaar organiseren we weer een kerstmaaltijd voor degene die tegen de kerstdagen op zien. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend de kerstdagen met elkaar samen door te brengen. Het gevoel van welkom zijn en zich thuis voelen is een uitdaging die we elk jaar weer willen aangaan. Bijzonder is dat iedereen met welke achtergrond ook dat ook zo mag ervaren.

 

Naast heerlijke gerechten wordt er gezorgd voor een warme sfeer door aankleding van muziek, zang, een prachtig kerstverhaal en de mooiste boodschap dat het Kind geboren wordt. Door hem weten we dat God de mens en de wereld lief heeft. Kerstmis is de vriendschap van God voor ons mensen. In vriendschap leer je elkaars kracht en elkaars kwetsbaarheid kennen. In vriendschap van God word je niet gewogen maar word je aanvaard. Je bent welkom.

De Kerstmaaltijd vindt plaats in de Ichthuskerk, Houtkrocht 2  te Noordwijk, aanvang 13.00 uur en is ongeveer om 16.00 uur afgelopen. Aansluitend is het mogelijk om het kinderkerstfeest mee te beleven. De maaltijd is gratis en mocht u moeilijk ter been zijn, is er mogelijkheid van vervoer. Informatie / aanmelding: tel. 071-3618756 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat