Datum: 16-10-2018 - 21:32
06
dec
'17
Nieuw in Noordwijk – 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicijnen ophalen!
Geschreven door SAB apotheek

Nieuw in Noordwijk – 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicijnen ophalen!

De Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) met vestigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout staan in de regio al bekend om hun aandacht voor klantenservice, gebruiksgemak en innovatie. Maar de SAB-apotheken gaan weer een stapje verder…..

 

Apotheek Noordwijk aan Zee en de Duinrand Apotheek Noordwijk krijgen per 4 december een Afhaalautomaat. Met de Afhaalautomaat kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week hun medicijnen ophalen door een persoonlijke code in te voeren die men toegestuurd krijgt via sms. Herhaalrecepten kunnen eenvoudig worden opgehaald via de Afhaalautomaat. Is het een medicijn dat iemand voor het eerst gaat gebruiken, dan belt de apotheek vooraf om uitleg te geven over het medicijn.

Wilt u gebruik maken van deze nieuwe service? Meld u hiervoor dan eenmalig aan via een formulier op de website www.noordwijkseapotheken.nl. U kunt het formulier ook ophalen aan de balie van de deelnemende apotheken. Bent u klant bij Apotheek Noordwijk Binnen dan kunt u uiteraard ook gebruikmaken van de Afhaalautomaat. Wij zullen u dan overschrijven naar de Duinrand Apotheek of Apotheek aan Zee.

Apotheker Wouter Dessing van Apotheek Noordwijk aan Zee is blij met deze nieuwe service: “Het mooie van de automaat is dat onze klanten simpel en snel hun medicijnen kunnen ophalen wanneer het hen uitkomt. Men is dus niet meer gebonden aan onze openingstijden. Natuurlijk blijven onze deuren zoals altijd wijd open voor mensen die langs willen komen om hun medicijnen op te halen of voor persoonlijk advies.’’

 

Apotheker Quintijn de Ruiter van Duinrand Apotheek Noordwijk bij de afhaalautomaat

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat