Datum: 14-05-2021 - 01:56
04
dec
'17

Startschot Schoolschaatsen

Maandagochtend, 4 december, werd het startschot gegeven voor het schoolschaatsen bij Noordwijk Winter Wonderland. Basisschool “De Jutter” uit Het Vinkeveld had de eer om als eerste school uit Noordwijk te mogen schaatsen.

De komende twee weken worden alle scholen in Noordwijk verwacht op de schaatsbaan van Noordwijk Winter Wonderland. Koninklijke Beuk verzorgt het vervoer van de scholen naar de ijsbaan aan de Koningin Astrid Boulevard. Na afloop van het schaatsen krijgen alle kinderen gratis chocolademelk aangeboden. Noordwijk Winter Wonderland is voor de derde achtereenvolgende maal geopend t/m 14 januari a.s. Gedurende de gehele periode worden er allerlei winterse activiteiten georganiseerd in de Alpenstube en rond de ijsbaan. Meer informatie: www.noordwijkwinterwonderland.nl.   

foto ©Jos Westgeest

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.