Datum: 09-07-2020 - 04:30
04
dec
'17

D66 IN GESPREK MET…

D66 IN GESPREK MET…

 

Veel respons

Vanaf het begin van 2016 zijn van tijd tot tijd op zaterdagochtenden bij de winkelcentra in Noordwijk leden van D66 Noordwijk te vinden die met bewoners en mensen van buiten Noordwijk in gesprek gaan. De actie “D66 in gesprek met…” is een landelijk initiatief. Op kaarten kan men zijn of haar mening geven of een goed idee lanceren. Veel mensen blijken bereid te zijn om een gesprek aan te gaan. Misschien heeft dit te maken met het feit dat jouw mening geven veel leuker is dan te moeten luisteren naar de mening van politici. Het levert in ieder geval resultaten op, waar D66 in de plaatselijke politiek zeker mee aan de slag zal gaan.

Afgelopen zaterdag was het weer zover. De D66 afdelingen Noordwijk en Noordwijkerhout vaardigden twee delegaties af. In de Kerkstraat moesten wij de aandacht delen met Sinterklaas en zijn Pieten, die eveneens de winterse koude trotseerden (zie foto).

Meningen en ideeën

In het algemeen blijkt dat de Noordwijkers best tevreden zijn over hun dorp en de voorzieningen.

Natuurlijk zijn er altijd wensen en ideeën, bijvoorbeeld over de inrichting van het Kloosterplein, de locatie van de weekmarkt en de veiligheid bij scholen.

D66 neemt de wensen en ideeën graag mee naar de politieke arena.

Voor meer informatie: www.d66noordwijk.nl

 

foto's ©D66 Noordwijk