Datum: 14-05-2021 - 03:03
20
nov
'17

Opening Noordwijk Winter Wonderland op 1 december

Op vrijdag 1 december a.s. opent Noordwijk Winter Wonderland voor de derde maal haar deuren aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk aan Zee.

 

Anderhalve maand lang winters genieten voor jong en oud. Op het terrein van “Het Zuiderbad”  verrijst weer de winterwarme Alpenstube met een 150 m2 ijsbaan.  Tot en met zondag 14 januari 2018 is iedereen van harte welkom voor winterse pret om met elkaar de gezellige decembermaand te vieren en het nieuwe jaar in te luiden.

Op en rond de ijsbaan zal er naast schaatspret voor jong en oud een gevarieerd winters programma worden geboden.  Schoolschaatsen, culinaire Zwitserse avonden, een Stube (pub-) Quiz en Hüttenbingo staan ook dit jaar weer op de agenda, die voortdurend zal worden geactualiseerd op de website www.noordwijkwinterwonderland.nl. Elke dag zijn er winterse Alpengerechten te verkrijgen, zoals kaasfondue en Kaiserschmarren. Ook zullen de Hollandse stamppotten niet ontbreken. En natuurlijk kun je elke dag even langskomen voor  een bitterballenborrel vanaf 17.00 uur. 

Sinterklaas: Op zondag 3 december wordt Sinterklaas verwacht tussen 14.30 en 17.00 uur. Alle kinderen tot en met 7 jaar mogen dan hun schoen komen zetten. Op maandag 4 december kunnen dan de schoenen weer opgehaald worden tussen 15.00 en 17.00 uur.    

Kerstman: Oók dit jaar zal de Kerstman een bezoekje brengen aan Winter Wonderland. Meer info volgt snel op onze website www.noordwijkwinterwonderland.nl

Noordwijk Winter Wonderland zal elke dag geopend zijn. De entree voor de ijsbaan is 6 euro, inclusief huur van de (hockey-) schaatsen. Voor de agenda en actuele openingstijden wordt geadviseerd de website te raadplegen. Ook blijf je volledig op de hoogte via Facebook:  www.facebook.com/noordwijkwinterwonderland.

Foto ©Noordwijk Winter Wonderland

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.