Datum: 19-10-2018 - 16:12
14
nov
'17
BRONS voor DOS
Geschreven door DOS

BRONS voor DOS

Op zaterdag 11 november deden 2 teams van DOS Noordwijk mee aan de springwedstrijden van district Zuid-Holland. Zowel de jongste meisjes van de selectie als het jongensteam kwamen uit in niveau D 10-12 jaar.

 

De jongens deden voor de aller eerste keer mee aan de springwedstrijden. Zij turnde op de onderdelen trampoline en trampoline-kast. Zij hebben goed hun best gedaan en ondanks de spanning mooie cijfers behaald. Op trampoline slechts 0,21 punten verwijderd van een eerste plaats.

De meisjes doen elk jaar mee aan de springwedstrijden, maar dat maakt het niet minder spannend. Zij deden mee op de onderdelen trampoline, trampoline-kast, lange mat en plankoline-kast. Ook zij hebben goed hun best gedaan en werden op trampoline en trampoline-kast zelfs beloond met een beker voor de 3e plaats.

De meisjes en de seniorenselectie doen volgende week, 18 november, ook nog mee aan de springwedstrijden in Noordwijk waar de niveaus A, B en C van Zuid-Holland zullen uitkomen. De toegang is gratis. Komt u DOS supporten?

Naast gymnastiek biedt DOS verschillende lesuren aan, voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Voor informatie bezoek www.dosnoordwijk.nl

Op de foto staan van LNR:
Fien, Vlinder, Sooner, Femke, Nicole, Noa-Luz, Tessa.

Foto is gemaakt door ©Monica Stuurop.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat