Datum: 18-10-2018 - 00:47
10
nov
'17
Kerstwandeling
Geschreven door De Oude Dorpskern

Kerstwandeling

De Muzikale Kerstwandeling komt in zicht en gaat ongetwijfeld voor de 13e keer een succes worden. Op zondag 10 december zullen de bewoners in en om de Voorstraat van Noordwijk Binnen gastvrij hun huizen openstellen voor een muzikale activiteit. Op ruim 30 locaties vindt een optreden plaats. De hele organisatie is in handen van vrijwilligers.

 

Traditiegetrouw start de rondwandeling om 13:00 uur met een voor iedereen toegankelijk openingsconcert in de R.K. St Jeroenskerk. Dit concert is gratis. Vanaf 14:00 uur start de muziek in de huizen.

Het Lindenplein wordt de centrale plek waar het wandelend publiek de tijd kan nemen voor een culinaire onderbreking en aankoop van kerst gerelateerde producten omlijst met afwisselende muziek. Rond 17:30 uur stopt de muziek in de huizen.

Een van de uitgangspunten is altijd geweest dat de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken. De deelnemende muzikanten treden in principe gratis op of tegen een beperkte onkostenvergoeding. De opbrengst van dit jaar wordt beschikbaar gesteld aan Fietsmaatjes Noordwijk. Deze vrijwilligersorganisatie stelt zich ten doel om mensen die nog graag een fietstochtje willen maken maar dit zelfstandig niet meer kunnen, mee naar buiten te nemen op een daar voor speciaal gemaakte duofiets.

De kaartverkoop start op vrijdag 24 november bij Theater de Muze te Noordwijk aan Zee en bij Bruna Boekhandel, de Keuvel, zijstraat van de Kerkstraat in Noordwijk Binnen. Op zondag 10 december is er vanaf 12:00 uur gelegenheid een entreekaart te kopen in de hal van het gemeentehuis, Voorstraat 42. Kaarten kosten € 10,00 per persoon en zijn inclusief een consumptiebon van € 2,00 te besteden op het Lindenplein tot 17:30 uur.

Voor verdere informatie http://www.deoudedorpskernnoordwijk.nl/muzikale-kerstwandeling/

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat