Datum: 28-02-2020 - 19:17
30
okt
'17
Halloween Kidsmiddag een succes
Geschreven door Nederzand(t)

Halloween Kidsmiddag een succes

Op zondag 29 oktober stond St(r)andplaats Nederzandt volledig in het teken van griezels, heksen en monstertjes tijdens de Halloween Kidsmiddag! Met zo’n 300 verklede kinderen was de 6e editie ook weer een enorm succes.

De kinderen genoten van alle leuke Halloween spelletjes en activiteiten zoals het bottenvangspel, spinnenwebben (suikerspinnen) eten, griezel-Twister, het springkussen en het versieren van de pompoenen. Daarnaast konden de kinderen geschminkt worden en konden de stoerste kinderen en ouders bij onderburen Hoogies zelfs échte insecten proeven.

Hoewel het bij alle activiteiten druk was, vonden de kinderen de roofvogelshow het meest indrukwekkend. “De kinderen mochten alles vragen over de vogels, oefenen met het terugroepen van een vogel en na afloop van de show gingen ze natuurlijk nog even op de foto met hun favoriete vogel!”, vertelt organisator Elvire Leedekerken van St(r)andplaats Nederzandt.

Daarnaast konden de kinderen meedoen aan een verkleedwedstrijd. “Heel veel kinderen kwamen verkleed. Overal liepen spookjes, heksen, mummies, skeletten en zombies, echt super leuk! Op dinsdag 31 oktober maken wij op Facebook bekend wie de verkleedwedstrijd gewonnen heeft.”, zegt Leedekerken.