Datum: 27-09-2023 - 23:48

 

Groot Hoogwaak: Gewoon thuis!

Groot Hoogwaak is al 50 jaar de Noordwijkse (thuis)zorgorganisatie, gelegen op een prachtige locatie, direct aan de duinen.

Wij ondersteunen waar nodig, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Wij willen de beste zorg bieden en bijdragen aan ieders leefplezier, zowel bij u thuis als in de appartementen op ons terrein. Groot Hoogwaak is tevens een kleinschalig woon-zorgcentrum waar het fijn wonen is en waar u zich thuis voelt.

In het woon-zorgcentrum beschikken wij over één- en tweepersoons appartementen en meerdere kleinschalige woongroepen voor bewoners met dementie. Samen stemmen we af welke zorg u nodig heeft. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg en begeleiding aanwezig.

Voor een ondersteuning in uw eigen huis raadpleegt u de wijkverpleegkundige van Groot Hoogwaak. Voor wonen in het woon-zorgcentrum heeft u een indicatie nodig vanuit de wet langdurige zorg (WLZ). Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl

De indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg(CIZ). Kijk voor meer informatie op de website van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ): www.ciz.nl

“Groot Hoogwaak: de fijnste plek om te wonen, de fijnste plek om te werken en een plek die echt thuis is.”

Contactgegevens

Groot Hoogwaak
Groot Hoogwaak 1
2202 TG Noordwijk aan Zee
Tel: 071-3688888

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.