Datum: 27-09-2023 - 23:02

ONZE WINKEL EN WERKPLAATS Even voorstellen...

Wij zijn Mooijekind Fietsen. Wij zijn een fietsenzaak in Noordwijk aan-zee. Wat kunt u bij ons verwachten? Wij zijn een middelgrote moderne fietsenwinkel. U kunt bij ons terecht voor fietsen, e-bikes, scooters, schaatsen en allerhande onderdelen en accessoires.

Uiteraard bent u ook voor onderhoud bij ons aan het juiste adres wij hebben een compleet uitgeruste moderne werkplaats met goed opgeleid personeel. Welke 6 dagen per week is geopend (in de zomertijd).Wij hebben ook een zeer groot aanbod in huurfietsen, ook elektrische fietsen en tandems verhuren wij. Vanaf medio April t/m eind Augustus zijn wij hier voor ook 7 dagen per week geopend.

Noordwijk is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke fietstocht door de duinen naar aan de ene kant Zandvoort of naar de andere kant Scheveningen, of wat te denken van een heerlijke fietstocht door de bollenvelden naar de Keukenhof.

Momenteel werken wij met de volgende mensen: Anja Mooijekind (winkel en verhuur), Jasper van Velzen (werkplaats, winkel en verhuur), onze nieuwste medewerker is Robbie Hoogewoonink (voornamelijk werkplaats Robbie is nieuw in het vak en volgt de opleiding tot fietstechnicus) en ik zelf (Marcel Mooijekind). Ook springen mijn ouders nog geregeld bij, en zij voorzien mij natuurlijk waar nodig van advies. En ook mijn vriendin Carolien Vliet Vlieland springt geregeld bij waar nodig.

Dus voor een goed advies en een goede fiets gaat u natuurlijk naar Mooijekind Fietsen, al sinds 1908 tot uw dienst.

Contactgegevens

Mooijekind Fietsen
Schoolstraat 45
2202 HD Noordwijk
Tel: 071-3612826

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.