Datum: 27-09-2023 - 23:27

Grand Hotel Huis ter Duin kent een kleurrijk palet aan restaurants en lounges; Breakers Beach House, Van Diepeningen Lounge, Restaurant Latour en Breakers Beach House. De vier gelegenheden met ieder een eigen identiteit en menukaart hebben allen één ding gemeen. Dat is u verrassen in alle opzichten. Grand Hotel Huis ter Duin en haar restaurants nemen u mee op een culinaire reis.

Van Diepeningen Lounge De Van Diepeningen Lounge ademt de charme uit van het Grand Hotel Huis ter Duin waarin het gehuisvest is, gecombineerd met het luxueuze, warme design. Voor een kop koffie met huisgemaakte patisserie of een sprankelend aperitief met luxe bites is de Van Diepeningen Lounge bij uitstek geschikt. Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Geniet dan van onze afternoon high tea.

Brasserie La Terrasse  Restaurant La Terrasse Gelegen aan de zeezijde van Huis ter Duin, biedt het restaurant een prachtig uitzicht over de Nederlands kust. Het team van Chef Jeroen Zuidberg serveert brasserie klassiekers met een twist. Vleesgerechten perfect gegaard, visgerechten op een heerlijke wijze bereid en verrassende vegatarische gerechten. Kortom, bij Brasserie La Terrasse is het heerlijk tafelen met familie en vrienden.

Breakers Beach House Breakers Beach House Neemt u wat meer tijd voor uzelf, al dan niet in gezelschap van uw vrienden en familie. Geniet van een lunch, een diner of een borrelmoment. Breakers Beach House, gesitueerd direct op het Noordwijkse strand, is de ultieme plek om culinair te genieten en volledig tot rust te komen. Even weg van de dagelijkse drukte. Chef de Cuisine Ben van der Ark laat zich inspireren door de seizoenen.

Restaurant Latour Restaurant La Tour  Sinds 2005 is Restaurant Latour onafgebroken de trotse bezitter van een Michelin ster. Onder leiding van Chef Marcel van Lier en Maître – Sommelier SVH Meestergastheer Stan Kerckhoffs serveren zij verrassende smaakcombinaties op geheel eigen wijze. Geïnspireerd door de vele reizen, gaan de heren steeds weer op zoek naar de ultieme beleving in service, gerechten en wijnen. Restaurant Latour is fine dining op het hoogste niveau met uitzicht op de Nederlandse kust.

Kom tot rust in het MC Wellness MC Wellness In het MC Wellness centre kunt u uw dagelijkse beslommeringen loslaten en geeft u zich over aan de bekwame handen van het speciaal opgeleide team van deskundige schoonheidsspecialistes. Omringd door heerlijke geuren en warme, diepe kleuren zorgen de specialistes ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De vertrekken ademen een Oosterse sfeer uit met zachte, natuurlijke materialen. Het is de perfecte omgeving om totaal te ontspannen en tot rust te komen. Het MC Wellness biedt ontspannende behandelingen voor mannen en vrouwen. Dit kan variëren van losse behandelingen tot aan een uitgebreid dag arrangement.

Ik werk met passie Grand Hotel Huis ter Duin zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk www.ikwerkmetpassie.nl voor al onze vacatures.

Contactgegevens

Grand Hotel Huis Ter Duin B.V.
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk
Tel: 0031 71-3619220
Fax: 0031 71-361 9401

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.