Datum: 27-09-2023 - 23:24

 

De bloemenbadplaats Noordwijk aan Zee biedt voor elk wat wils, zelfs in de koudere jaargetijden. Two Brothers Noordwijk Beach (voorheen Golden Tulip) is direct gelegen aan de boulevard en het strand van Noordwijk. Het hotel beschikt over 77 moderne kamers met land- en zeezicht, 3 junior suites, 1 suite met dakterras en totaal uitzicht op zee.

Het Two Brothers Noordwijk Beach hotel is onderdeel van Two Brothers Hotels en heeft met een nieuwe naam ook een nieuwe missie gekregen. Two Brothers verwijst naar de twee zonen van de nieuwe eigenaren (van het hotel in Noordwijk en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag). Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren die beschikken over een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in het hotel. Ook wordt er rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk aan reserveren van het zwembad en rustig dineren.

Huur ook eens een authentiek vissershuisje uit 1785. Twee uniek gelegen idyllische vissershuisjes liggen op 100 meter van het strand en boulevard! Ook honden zijn welkom in het hotel en vissershuisjes. Uiteraard kun je ook gebruik maken van alle hotelfaciliteiten. Met een restaurant, overdekt en verwarmd terras, een Engelse bar en een relax ruimte voorzien van stoomcabine en zwembad. Kortom; heerlijk ontspannen en genieten aan zee.

Het viersterrenhotel beschikt ook over 5 multifunctionele conferentiezalen. De vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning en moderne faciliteiten, zoals draadloos internet. Enkele vergaderzalen hebben een mooi uitzicht over de boulevard en de duinen. De vergaderzalen zijn ideaal voor bijeenkomsten van 2 tot 100 personen.

Bovendien is een vergadering ideaal te combineren met activiteiten op het strand. Hier kunt u het zakelijke met het aangename combineren!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hier onze openstaande vacatures https://twobrothershotels.nl/vacatures/.

Contactgegevens

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
Koningin Wilhelmina Boulevard 8
Noordwijk
Tel: 071-3642500

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.