Datum: 28-09-2023 - 00:43

Op maandag 2 januari heb ik met trots mijn eigen Laser-ontharen salon geopend.

Laser ontharen is een definitieve methode om voor altijd afscheid te nemen van je ongewenste haar. Geen bultjes, ingegroeide haartjes of vervelende ontstekingen van waxen, harsen of scheren meer. Wil je definitief af van je ongewenste haargroei, dan is dit de methode.

De High Power Diode Triple Wave Ice Laser is geschikt voor bijna elke huidtype, zowel donker als lichte huidtype. In het algemeen kun je zomers doorbehandelen, wel belangrijk is om de huid te beschermen met een zonnecrème met hoge beschermfactor.

Ik werk met een High-power Diode Triple Wave Ice Laser. Dit is 1 van de meest moderne en krachtige laser op dit moment.  Deze laser is niet te vergelijken met een ipl laser. Ipl is flitslicht en bereikt breed de huid en bereikt maar beperkt het haarzakje. Hierdoor worden haarzakjes verzwakt niet vernietigd, haartjes zullen na verloop weer terug keren.

De High-Power Diode Laser  bereikt zo het doel van definitief verwijderen van het haar. Met het laserlicht gaat alle energie naar het haarzakje en niet naar de huidoppervlakte. Het bereikt de voedingsbodem. Zo worden de haarzakjes op een veilige manier vernietigd en zullen niet meer terug keren.

De laser heeft een ingebouwd koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is. De Diode-Laser bevat een strenge FDA-keurmerk, waardoor veilig behandeld wordt. Belangrijk is dat je niet meer epileert, waxt of plukt. Dit omdat we met de laser juist de haartjes nodig hebben, om het haarzakje te kunnen bereiken en te vernietigen.

Alleen scheren tijdens het behandeltraject mag wel. Belangrijk juist is 1 dag voor de behandeling te scheren.

Wil je definitief af van je ongewenste haargroei, maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en te behandelen. Consult en intake is gratis.

Ik behandel zowel dames als heren in mijn salon.

Een speciale aanbieding om kennis te maken met ReMoVe It, in de maanden april en mei,15% extra korting op jouw gekozen behandeling, als je ReMoVe It gevonden hebt via Blik Op Noordwijk.

Vriendelijke groet,

Arjanne Breurman
ReMoVe It

Contactgegevens

ReMoVe it laser ontharingssalon
Nicolaas Damesstraat 33
2161 CT Lisse
Tel: 06-23915365

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.