Datum: 04-06-2023 - 19:38

 

BUDGETCOACH BOLLENSTREEK

Wil je geen geldzorgen meer en rust...

Door de torenhoge energie kosten en de inflatie kun je het overzicht kwijtraken, door achterstanden met betalingen kun je uiteindelijk loonbeslag krijgen en heb je geen inzicht meer op je financiën.

Budget coaching:
Samen kijken we naar de behoefte van jou situatie, d.m.v. een intakegesprek kunnen we kijken welke aanpak het beste bij jou past!

Ik ontzorg, ondersteun en coacht je naar financiële zelfredzaamheid. Dit doe ik door je inkomsten en uitgaven op een rij te zetten en samen een budgetplan op te stellen.

Ik geef je tips en de juiste tools over hoe je geld kunt besparen, kortom je leert hoe je je budget in balans kunt en blijft houden. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat je minder financiële zorgen hebt, en je je op andere doelen kunt richten!

Als mensen eenmaal de stap hebben gezet om hun financiën op orde te brengen, ben ik snel beschikbaar. Vaak gaat er heel wat aan vooraf voordat ze mij bellen, dus dan wil ik daarna vlot aan de slag. Uiteraard werk ik zorgvuldig en precies.

Wat levert een budgetcoach op:
Het geeft je beter inzicht in in-uitgaven patroon, samen sparren over besparingen, en uiteindelijk rust!

Angela Heemskerk
Budgetcoach Bollenstreek

 

Contactgegevens

Budgetcoach Bollenstreek

Noordwijkerhout
Tel: 06-36398883

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.