Datum: 25-09-2021 - 06:02

Leefbaar en Veilig

Wij zijn dagelijks aan het werk voor u om de plezierige en prettige leefbaarheid te behouden op verschillende locaties in Nederland.

Stichting ATC is ooit gestart als een stichting met louter vrijwilligers die voornamelijk werkzaam waren in de Bollenstreek.
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professionele organisatie die door heel Nederland inzetbaar is.

Stichting ATC wordt ingezet als Steward/toezichthouder om de leefbaarheid, en als verkeersbegeleider om de veiligheid te waarborgen. Dit doen wij op plaatsen waar veel mensen
samen komen, zoals evenementen, winkelstraten, recreatieplekken en boulevards, maar ook bij wegwerkzaamheden, stremmingen en incidenten.
Onze werknemers zijn professioneel en volgens de overheidsnormen gecertificeerd.

In de huidige Coronatijd helpen wij u graag om alles in uw omgeving in goede banen te leiden en de omgeving leefbaar en veilig te houden op een gastvriendelijke wijze.
Wij beschikken over professionele stewards, bikers, (evenementen)verkeersregelaars. Tevens hebben ruime ervaring in crowdmanagement,
incidentmanagement en facilitair management, denk hierbij aan wegafzetting e.d.

Wilt u veilig zaken doen? Stichting ATC helpt u daar graag bij tegen een aantrekkelijke tarief. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Word Lid (m/v) van ons flexteam en werk wanneer het jou uitkomt!

Altijd al willen werken op dagen en tijden die jij bepaald? Schrijf je in bij ons flexteam en werk wanneer jij dat wilt Wat ga je doen? Vind jij het leuk om mensen te helpen en te begeleiden? Beschik jij over een goed incasseringsvermogen en houd je je hoofd koel in onvoorziene situaties? Vind je het niet erg om vroeg op te staan of juist laat te beginnen? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken . Als o.a. Steward Openbare Ruimte van de Stichting ATC werk je met verschillende organisaties, bedrijven, gebouwen, evenementen en (sport) verenigingen om ervoor te zorgen dat de omgeving leefbaar en veilig blijft. Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week. We werken met dienstroosters. Doordeweeks, in het weekend en met de feestdagen.

Klik hier voor de actuele vacatures.

 

Contactgegevens

Stichting ATC All Trafic Care
Leidsevaart 227
2203 LC Noordwijk
Tel: 085-8771364
Mobiel: 0613712866

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.