Datum: 04-06-2023 - 19:54


Thuis in internationale arbeidsbemiddeling

Flexible Human Services is al 18 jaar partner in internationale arbeidsbemiddeling. In 2002 begonnen als klein hecht team en ontwikkeld en gegroeid naar een professionele organisatie met dagelijks ruim 2020 uitzendkrachten aan het werk bij meer dan 200 bedrijven. Innovatief in systemen, met gedegen expertise en werkend volgens de hoogste normeringen. Thuis in uitzenden en detacheren in de agrarische sector, logistiek, productie, voedingsindustrie en techniek.

Werving en selectie organiseren wij grotendeels in het thuisland, waardoor we een continu aanbod van goede en gemotiveerde mensen kunnen garanderen.

Meer dan uitzenden alleen
Ons onderscheidend vermogen wordt bepaald door de manier waarop we werken. We willen voorop blijven lopen als het gaat om transparantie in werkwijze en processen.

Hiertoe laten we doorlopend, verplicht en vrijwillig, controles en audits uitvoeren.

En ook voorop blijven lopen in de ontwikkeling van onze systemen en een optimaal verloop van de processen. Zo kunnen wij met onze kennis en ervaring in deze complexe materie partnership met onze klanten daadwerkelijk invulling geven. Concreet betekent dit: zorg uit handen nemen, goed doen waar je goed in bent, delen, elkaar aanvullen en versterken om zo tot optimale oplossingen voor de lange en korte termijn te komen.


Talent to… grow

Het stimuleren van zelfontwikkeling staat hoog op de prioriteitenlijst. In het kader van zelfontplooiing wordt de uitzendkracht cursussen Nederlands en Engels aangeboden, en bestaat de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Ook heeft FHS oog voor talent: wie goed is in zijn werk en potentie toont, krijgt de ruimte om door te groeien. Zo groeide een medewerker uit de productielijn door tot teamleider; een uitzendkracht in de bloembollen tot kantoormedewerker, en een schoonmaker tot intercedent. Wij investeren graag in talent.


Talent to… connect

Flexible Human Services investeert in relaties. We bieden oplossingen voor de lange, middellange en korte termijn in de vorm van uitzenden en detacheren in diverse sectoren. Steeds vaker signaleren wij bij opdrachtgevers de behoefte aan arbeidscontracten voor de lange termijn, maar ook de wens om zo min mogelijk geconfronteerd te worden met ingewikkelde wet- en regelgeving en onvoorziene financiële gevolgen. Wij maken een lange termijn relatie tussen opdrachtgever en uitzendkracht mogelijk die vooral voordeel oplevert.


Uitzenden

Uitzenden van flexibele arbeidskrachten is de kern van ons bedrijf. Flexible Human Services faciliteert waar opdrachtgever en uitzendkracht samenkomen. Wij spelen in op de specifieke vraag van de klant en wij leveren gemotiveerd personeel met de juiste capaciteiten en kwalificaties voor de gevraagde functie. We werken veelal met jonge, talentvolle mensen die in zichzelf willen investeren door middel van trainingen en scholing.

Detacheren
Een vorm van uitzenden, maar dan wel met van tevoren vastgelegde werkuren en einddatum. Een goede oplossing wanneer u als opdrachtgever op zoek bent naar arbeidskrachten voor de langere termijn of personeel met specifieke kennis en vaardigheden. De regie over de inzet van de medewerker ligt bij u. De juridische aansprakelijkheid blijft bij Flexible Human Services, evenals de eventuele verantwoordelijkheid voor huisvesting en begeleiding bij o.a. ziekte.

Werving
Steeds meer moeten we onze grenzen verleggen in het werven van talent. Want het wordt steeds moeilijker om goede, gemotiveerde en juist gekwalificeerde mensen te vinden. De wereld van werving en reccruitment van personeel verandert snel. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden en samen met onze klanten bepalen we de juiste manier om verder vooruit te kijken en duurzaam te werven. Zo kan de juiste match worden gevonden. Niet al het werk is voor iedereen weggelegd en niet alle medewerkers beschikken over de gevraagde competenties. Goed luisteren naar onze klant met respect voor onze medewerker. Daar heeft uiteindelijk iedereen het meeste baat bij.

Branches
Flexible Human Services is uitgegroeid tot een van de grotere partners in internationale arbeidsbemiddeling en heeft haar filosofie vanaf het begin weten te behouden. Met een sociale ziel en een innovatieve en duurzame werkwijze zijn wij actief in diverse sectoren. Dat we meer leveren dan alleen personeel, dat is onze kracht en ons onderscheidend vermogen. Door onze brede kennis en ervaring en ons ondernemerschap herkennen we veel vraagstukken en kunnen we gedegen meedenken in oplossingen.

Logistiek
Onze medewerkers die via ons in de logistieke sector werkzaam zijn, vervullen diverse functies van van orderpicker en heftruckchauffeur tot distributiemedewerker en voorman.

Voeding
Via Flexible Human Services zijn veel medewerkers dagelijks actief in de vlees-, vis- en saladeverwerkende industrie en brood- en banketbakkerijen. Door de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring hebben we een specialisme in deze sector ontwikkeld.

Agrarisch
Waar de oorsprong ligt van Flexible Human Services en waar we nog steeds groot en ervaren in zijn. Onze medewerkers werken bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. bedrijven en kwekerijen van bloemen, planten, bollen, groente en fruit en zijn inzetbaar in een groot aantal processen.

Productie
De medewerkers van Flexible Human Services worden veelvuldig ingezet als productiemedewerkers in diverse processen en bij uiteenlopende bedrijven.

Techniek
In de Technische Sector is er grote vraag naar geschoold en juist gekwalificeerd personeel. Flexible Human Services levert technisch personeel en verzorgt, wanneer nodig, ook de vereiste opleidingen.


Talent to… make it happen

Wij nemen u de zorg uit handen door personeelsoplossingen voor korte én lange termijn te bieden. www.fhs.jobs
Zie ook de Flexible Human Services promotie-video.

Neem direct contact met ons op, of kom langs:

 

 

Contactgegevens

Flexible Human Services
Slijperij 12
2211 SK Noordwijkerhout
Tel: 0252-344533
Fax: 0252-344922

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.