Datum: 05-06-2020 - 14:50

Happy BodiesLogo

happybodiefoto

Bij Happy Bodies draait alles om gezondheid. Helaas zijn wij nu gesloten in verband met het coronavirus. Wanneer wij weer open mogen zijn zullen wij er alles aan doen om dit op een verantwoorde, veilige en zo hygiënisch mogelijke manier te doen. Wil je alvast meer informatie en 1 gratis proefmaand? Mail dan je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen snel contact met je op.

Happy Bodies Lifestyleclubs, hèt alternatief voor de normale sportschool waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Ben jij ook altijd te druk? Maar wil je wel resultaat zien? Happy Bodies biedt een nieuwe manier van fitness; de Milon Cirkel. Met de Milon Cirkel behaal je resultaat met slechts 1 keer in de 5 dagen 35 minuten sporten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij afslanken, dit allemaal in een prettige en relaxte omgeving. Veel mensen gingen je al voor. Bij Happy Bodies behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Happy Bodies onderscheidt zich van de ‘’normale’’ sportschool vanwege:

· Slank & Fit in slechts 35 minuten per training

· Altijd persoonlijke 1 op 1 coaching

· Veilig sporten op geautomatiseerd toestellen

· Gediplomeerde coaches

· Een veilige, hygiënische, prettige omgeving

We overtuigen je graag wat deze unieke manier van sporten voor jou betekent. Voor meer informatie en 1 gratis proefmaand: kijk op https://www.happybodies.nl

Contactgegevens

Happy Bodies Noordwijk
Kerkstraat 17
2201 KK Noordwijk
Tel: 071-3030942

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)