Datum: 21-11-2018 - 21:24

Tuincentrum Tuinextra is hét tuincentrum in Noordwijk waar u echt voor àlles terecht kunt! Ook heeft TuineXtra een complete hoveniersafdeling.

Als u een wandeling maakt door het tuincentrum zult u zien dat er geen Nee te koop is.

Als u bij het begin de afdeling met grote en kleine buitenplanten en – potten gezien heeft, komt u vanzelf bij de afdeling met hout en steen, waardoor het mogelijk is om naar eigen ontwerp zelf uw tuin aan te leggen. Daarbij ontbreken de fonteinen, vijvers en speeltoestellen natuurlijk niet. Uiteraard kunnen wij u daarbij altijd adviseren. Ook is het mogelijk om uw tuin door ons eigen Hoveniersbedrijf aan te laten leggen of te onderhouden.

Heeft u daarbij gereedschap nodig, dan staat een complete gereedschapsafdeling op u te wachten om u het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deskundige medewerkers staan ook daar voor u klaar.

Natuurlijk ontbreekt de aandacht voor dieren bij ons ook niet. Wij hebben de grootste dierenafdeling in de omgeving met medewerkers, die verstand van zaken hebben. Voor de kleinsten onder ons zijn er altijd een aantal kleine dieren om te bewonderen, waarbij de vissen en de bijbehorende grote vijverafdeling natuurlijk ook niet ontbreken.

Waar in de zomer een uitgebreide tuinmeubelshow te zien is, daar staat op dit moment een geweldige kerstafdeling met showstukken, maar ook met een grote sortering elektrische verlichting, (kunst)kerstbomen, kaarsen en alles wat u nodig heeft om een heerlijke kerstsfeer in uw huis te bereiken. Ook aan de kleinste accessoires is gedacht en U heeft dus wel even tijd nodig om alles te bekijken.

Moe van alle indrukken kunt u gezellig een kopje koffie drinken in ons restaurant, om daarna de grote sortering kamerplanten te gaan zien. Honderden potten wachten op u om, voorzien van een mooie plant, de sfeer in uw huis te verhogen.

Last, but not least komt u bij onze sfeerafdeling. In allerlei kleurencombinaties kunt u bekijken, wat de beste aankoop voor u zou zijn. Want het is bekend, ook met wat kleine nieuwe accessoires creëert u al een nieuwe stijl in uw huis. Belangrijk item daarbij is de voorraad kussens, enkele honderden soorten liggen uitnodigend te wachten. Onze vaste medewerkers kunnen u het juiste advies geven.

Als u dan afgerekend heeft, wacht uw auto (of fiets) op het gratis parkeerterrein op u en kunt u voldaan naar huis rijden.

 

Openingstijden:

Maandag    09:00 - 18:00

Dinsdag      09:00 - 18:00

Woensdag  09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag       09:00 - 18:00

Zaterdag   09:00 - 17:00

Zondag      11.00 - 17.00

Contactgegevens

TuineXtra
van Berckelweg 51
2203 LA Noordwijk
Tel: 071-3612177

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat