Datum: 21-11-2018 - 21:25

In 2007 is Kromhout Makelaardij in de Kerkstraat in Noordwijk begonnen. Daarmee kwam voor Etiënne Kromhout een lang gekoesterde wens uit: "ik ben er trots op dat ik dit mooie vak mag uitoefenen. Als zoon van een zelfstandig ondernemer, is een 9 tot 5 mentaliteit mij vreemd. Service staat bij mij hoog in het vaandel. Afspraken in de avonduren en op zaterdag zijn bijvoorbeeld geen probleem". Sinds januari 2011 is Kromhout Makelaardij gevestigd op industrieterrein 's-Gravendijck. Hier worden de krachten gebundeld met de administratieve/ belasting tak van de familie, om u zodoende op een nog breder vlak te kunnen adviseren.

 

Sinds september 2006 is hij in het bezit van een diploma Taxeren en mag hij zich beëdigd NVM makelaar/taxateur noemen. De NVM is de grootste en oudste makelaarsorganisatie van Nederland. NVM-makelaars worden regelmatig getoetst en blijven door middel van trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Hierdoor kan Etiënne zijn opdrachtgevers nog beter van dienst zijn bij aankoop, verkoop, verhuur of taxatie. Natuurlijk kunt u ook voor een NWWI-taxatie van uw woning of appartement bij ons terecht.

Etiënne Kromhout is al meer dan 10 jaar actief in het onroerend goed maar in zijn schaarse vrije tijd is hij te vinden op de golfbaan, in de sportschool of op het voetbalveld. Bovendien is hij vrijwilliger bij de Noordwijkse brandweer. Maar bovenal hoopt hij u binnenkort bij Kromhout Makelaardij te mogen begroeten!

Contactgegevens

Kromhout Makelaardij
's-Gravendijckseweg 53
2201 CZ Noordwijk
Tel: 06-29557061

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat