Datum: 21-11-2018 - 21:23

 

 

Riem-vis & Lindhout is een timmer- en onderhoudsbedrijf die uitsluitend gaat voor kwaliteit. Dit vindt u terug in onze dienstverlening, aanpak en werkwijze. Ons bedrijf bestaat ruim 8 jaar en heeft inmiddels bewezen een belangrijke speler te zijn in de Rijn- Duin- & Bollenstreek op het gebied van renovatie, verbouw en aanbouw.

Door onze compacte organisatie en persoonlijk contact is onze service direct en onze diensten snel en voordelig.

 

 

 

 

Riem-vis & Lindhout is de specialist op het gebied van renovatie. Met onze eigen werkplaats en ervaren medewerkers zijn wij in staat elke renovatie goed en grondig aan te pakken. Onze kwaliteit is uw visitekaartje. Daarom gaan wij niet over één nacht ijs en willen wij alleen het beste werk leveren tegen een betaalbare prijs. Door onze structurele werkwijze bent u gegarandeerd van een duidelijke planning waarbij afspraak is afspraak is met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en geen verrassingen achteraf.

 

 

 

 

Voor alle grote- of kleine verbouwingsopdrachten zijn wij inzetbaar. Van het plaatsen van een keuken tot en met het verbouwen van uw totale woning. Riem-vis & Lindhout is een klein en flexibel bedrijf die partnerbedrijven om zich heen heeft verzameld die dezelfde kwaliteit, prijs en flexibiliteit kunnen leveren. Dit betekent voor u als opdrachtgever één aanspreekpunt voor elke verbouwingsopdracht. Daar kunt u op bouwen.

 

 

 

Verhuizen is in deze tijd niet altijd een goede optie. Daarom kiezen steeds meer mensen om binnen hun mogelijkheden het eigen huis te verbouwen. Riem-vis & Lindhout is hierin bij uitstek de beste keuze. Van serre tot dakkapel, van garage tot tuinhuis, van uitbouw tot uitbreiding van de badkamer, u kunt ons altijd inschakelen. Door onze structurele werkwijze bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een duidelijke planning waarbij afspraak is afspraak is. Geen verrassingen achteraf.

Contactgegevens

Riem-Vis & Lindhout
Walserij 45
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel: 0614899560
Fax: 0643028044

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat