Datum: 20-09-2019 - 22:49

 

 

 

Koninklijke Beuk is een meer dan 100 jarig familiebedrijf en bestaat uit meerdere werkmaatschappijen. Binnen de Beuk Groep is er sprake van drie maatschappijen met een externe dienstverlenende functie, te weten:

 

Beuk Touringcars
Een BV welke vanuit Noordwijk, Amsterdam en Hilversum, met behulp van bij haar in dienst zijnde, werknemers het feitelijke touringcarvervoer verzorgt. Een personenvervoersorganisatie met een flexibele instelling, een goede reputatie en met het jongste en meest gedifferentieerde wagenpark Nederland.

 

 

Beuk Travel
Een BV welke vanuit Noordwijk en Amsterdam actief is in het organiseren en uitvoeren van reisarrangementen voor de zakelijke markt. We spreken hier over groepsreizen, dagtochten, incentives en ticketing. Alles op maat gemaakt naar wens en budget van haar opdrachtgevers.

 

 

Beuk Autobedrijf
Deze BV heeft als activiteit het verzorgen van het onderhoud en schadereparaties aan zware voertuigen. Beuk Autobedrijf draagt onder andere zorg voor het totale onderhoud van het gehele wagenpark van Beuk.

 

Company Statement
Het verzorgen van vorstelijk personenvervoer en internationale reizen op maat, waarbij gestreefd wordt naar een optimale combinatie van veiligheid, flexibliteit en kwaliteit. Gebruik makend van het jongste wagenpark van Nederland waarbij er, teneinde een bijdrage te kunnen leveren aan een CO2 reductie, bewust sprake is van een duurzaam inkoopbeleid. Wij zetten in op het ontwikkelen van persoonlijk talent van onze medewerkers en het kunnen delen van kennis en succes.

 Directie
De directie van de Beuk Groep wordt gevoerd door Dolf Beuk, Eric Beuk en Monique Beuk

Contactgegevens

Koninklijke Beuk
van Berckelweg 32
2203 LB Noordwijk
Tel: 071-3656545