Datum: 24-09-2023 - 02:29

Welkom bij Yuzi Web & Apps.

Websites
Yuzi levert websites gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, waardoor wij een optimale snelheid kunnen behalen. Door middel van de juiste technieken kan Yuzi een responsive website creeren. Yuzi vindt het belangrijk dat de website zelf te onderhouden is!


Apps
Yuzi gaat uit van multiplatform, dit betekent dat de Yuzi apps niet gelimiteerd zijn aan 1 platform, de applicatie is voor zowel iOS als Android als Windows Phone beschikbaar. En we kunnen natuurlijk ook andere platformen zoals Blackberry ondersteunen indien dat gewenst is!


Social media
Social media is een vorm van media die tegenwoordig altijd gebruikt moet worden. Mensen verifieren bedrijven via social media, lezen ervaringen van mensen van het desbetreffende bedrijf en krijgen een beter beeld als er een goed onderhouden social media kanaal beschikbaar is van het bedrijf. Echter is het onderhoud van social media tijdrovend, en kan voor sommige bedrijven niet te doen zijn. Hiervoor bieden wij de social media onderhoudsservice aan.

Contactgegevens

Yuzi Web & Apps
Nicolaas Damesstraat 43
2161 CT Lisse
Tel: 06 50487340

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.