Datum: 27-01-2023 - 22:25
19
jun
'17

Welkom op de nieuwe website van Blik Op Noordwijk

Welkom op de nieuwe website van Blik Op Noordwijk. De nieuwswebsite Blik Op Noordwijk.nl is in November 2012 van start gegaan met nieuws van, voor en over Noordwijk. Sinds de site online was is het laatste keer geweest dat de website grondig werd aangepakt en dus werd het tijd voor een nieuwe eigentijdse versie van Blik Op Noordwijk.

In navolging van het in april online gaan van de nieuwe website Blik Op Lisse (webmaster Hans Geerlings), is het zaterdag 17 juni de beurt aan de websites van Blik Op Noordwijkerhout (webmaster Gidie Vogels) en Blik Op Noordwijk (webmaster Gielen) om de nieuwe website aan u te presenteren. Zoals u ziet is onze website in een nieuw en modern jasje gestoken en voorzien van de laatste technische mogelijkheden die er op dit moment voorhanden zijn.

Niet alles wordt daar nu al van gebruikt maar vanaf deze zaterdag zal er voortdurend voor en achter schermen gewerkt gaan worden om deze nieuwswebsites constant mee te laten groeien aan de eisen van de nieuwe tijd. We hebben met de nieuwe website een sprong vooruit gemaakt bij het gebruik op een smartphone. De website past zich automatisch aan de maat van de laptop, tablet of smartphone.

De foto's in de fotogalerij kun je voortaan in een slideshow achter elkaar bekijken en niet zoals eerst één voor één. De nieuwe websites zijn ontwikkeld door Natacha Hulsebosch van Pixit Ontwerpstudio en Huub Smit van Yuzi Webbs & Apps. De komende tijd zullen er nog een aantal Blik Op websites omgezet worden naar de nieuwe lay-out. Maar onze slogan blijft: "De compleetste website van, voor en over Noordwijk".

De organisatie van Blik Op Nederland wil graag het concept van Blik Op verder uitbreiden met meerdere plaatsen. Heeft u als (startende) ondernemer ook interesse om een succesvolle nieuwswebsite te starten in uw woonplaats, klik dan hier voor meer informatie. Voor u als bezoeker van de Blik Op nieuwswebsite zijn er een paar veranderingen die we hieronder voor u met een uitleg op een rijtje zetten.

Voor de menu-items die u hierboven kunt zien gaan we van links naar rechts. Menu-item: BlikOp: Als u op het menu-item BlikOp klikt ziet u een aantal menu-items verschijnen. Klik op het item welke u graag wilt bekijken. Columns, vacatures, familieberichten, AED, straatnamen, toeristeninformatie, ruimtevaart, LTC, galerie route, Buienradar en BlikOpTV. De items vacatures, AED, straatnamen, toeristeninformatie, ruimtevaart, LTC, galerie route, Buienradar bestonden ook al en spreken voor zichzelf.

Nieuw is het item BlikOpTV daar komen alle filmpjes te staan die we sinds de start van Blik Op Noordwijk hebben opgenomen.. Blik Op Noordwijk is een ontmoetingsplaats voor iedereen in de gemeente Noordwijk: inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, iedereen komt hier aan bod en er is voor ieder wat wils. Wat biedt Blik Op Noordwijk aan verenigingen, instellingen en bedrijven?... Net als een ieder ander mag een vereniging, instelling of bedrijf (als adverteerder), foto’s en nieuws aanleveren. Wij plaatsen dit alles geheel kosteloos en altijd op de voorpagina. Ook uw evenement, happening, open dag e.d. plaatsen wij gratis in de agenda. Mail uw redactionele stuk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons ook uw logo en wat leuke foto’s mee.

Inwoners van Noordwijk(maar ook 'buitendorpse' gasten / toeristen) vinden hier bovendien alles wat ze zoeken en worden dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. In de agenda kan men zien wat er de komende weken te doen is. Er zijn verschillende tips, fotoreportages van evenementen en nog veel meer. Kortom een veelzijdige site. Ontbreekt er iets of heeft u een suggestie? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bent van harte welkom op onze nieuwswebsite, neem contact op via onze contactpagina, klik hier. Op onze website kunt u de volgende menu items vinden: * BlikOp: hier vindt u in het uitklapmenu verschillende items zoals Columns, vacatures, familieberichten, AED, straatnamen, toeristeninformatie, ruimtevaart, LTC, galerie route, Buienradar en BlikOpTV met de laatste filmpjes van het YouTube Blik Op Noordwijk kanaal.

* Nieuws: Dagelijks de nieuwsberichten van, voor en over Noordwijk. * Adressen: Hier kunt alle adressen vinden van de bedrijven, scholen, kerken, verenigingen en stichtingen die in Noordwijk gehuisvest zijn. * Agenda: De agenda items zijn nu zeer uitgebreid aanwezig. Heeft u informatie voor de agenda, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. * Acties: Hier komen de acties voor u als bezoeker te staan van de adverteerders van Blik Op Noordwijk.

* Vindplaats: Iets kwijt, wat gevonden, iets aan te bieden of zoekt u iets? Plaats uw bericht gratis voor particulieren op deze 'Vindplaats'. * Contactpagina: Heeft u iets te melden nieuwspagina, de agenda etc. dan horen we dat graag van u. Webmaster Leon Gielen wenst u veel lees- en kijkplezier en brengt u dagelijks op de hoogte van nieuws van, voor en over Noordwijk op www.blikopnoordwijk.nl.

Foto v.l.n.r. Leon Gielen (Noordwijk), Hans Geerlings (Lisse), Gidie Vogels (NWH).

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.