Datum: 27-09-2023 - 17:01
25
jan
'16

Jongen op straat beroofd, politie zoekt getuigen

Een 16-jarige jongen werd vrijdag 22 januari rond 22.00 uur in een bushokje aan de Van de Mortelstraat door een groepje van vier jongens van zijn telefoon en portemonnee beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

 

De 16-jarige Noordwijkerhouter stond nietsvermoedend de bustijden te bekijken toen plotseling zijn telefoon uit zijn handen werd gerukt. Het slachtoffer werd door vier jongens tegen de grond geduwd waarbij ze hem ook zijn portemonnee afhandig maakten. De vier sloegen vervolgens op de vlucht richting de Dirk aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het slachtoffer is nog tevergeefs achter de vier aangerend.

Zijn portemonnee werd teruggevonden in een steegje tussen de Van Leeuwenstraat en de Bijdorpstraat. Ook de telefoon van het slachtoffer werd op straat teruggevonden door een voorbijganger.

Signalementen

Twee van de vier daders waren rond de 1.80 m lang. De andere twee waren langer, waarvan één blond haar heeft. Een van de mannen had een donkerbruine huidskleur, de overige drie waren lichtgeteint. Een van de verdachten droeg tijdens de beroving een baseballcap.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Noordwijk via 0900-88440900-8844 . Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-70000800-7000 FREE.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.