Datum: 27-09-2023 - 18:14
30
apr
'15

Noordwijkse Toneelvereniging H.T.I.O.S. overleeft onbewoond eiland!

Noordwijkse toneelvereniging H.T.I.O.S. overleeft onbewoond eiland!

Vrijdag 17 en zaterdag 18 april speelde de Noordwijkse Toneelvereniging in de Muze: "Maleisië is zo gek nog niet" van de schrijfster José Bos. Het decor was omgetoverd tot een echt eiland water zand zand en nog eens zand en een palmboom!

De spelers kwamen vanuit de zee nat op het eiland "aangespoeld". Daar zaten ze dan met z'n 7en. De luxe vakantiecruise die ze voor ogen hadden pakte ineens heel anders uit!

Je zal er maar zitten! Het pas getrouwde stelletje, Flip ("Sjoe héé) en Suus, was zo blij dat ze haar zonnebril nog had dat ze hem de hele tijd ophield (Sjaak van Schie en Janneke v/d Zalm) en de 2 zussen die samen een luxe reis geboekt hadden zonder mannen en kinderen.
Bep die soepel wilde blijven "En rek en strek en hip en hop en zak en sta" en Thea die haar tasje gelukkig nog had (Gerda v 't Wout en Ellen de Vries)
Het echtpaar Klaas dat zelf een zandhandel had en Tilly die nogal luidruchtig liet weten dat ze dorst en honger had ( Jan Korbee en Anita van Schie).
Kokkie die als laatste aanspoelde en gelukkig toch nog iets te eten had mee kunnen nemen of was het toch niet niet meer eetbaar? (Marleen Lamboo)
Dropjes, een " bloknootje "een fles met een klein beetje drinken in het zand, de ondergaande zon, een voorbijgaande meeuw die "iets laat vallen" de eieren die Kokkie bij zich blijkt te hebben, de kokosnoot die maar niet uit de boom te krijgen is: allemaal ingrediënten voor hilarische momenten. Helikopter! Is de redding nabij of begrijpen ze het daarboven toch niet helemaal? Tot de Maleisiër in prachtige kledij (Mirjam v/d Plas) "Mooi eiland") ze komt halen en er toch meer blijkt te zijn...

Alle leden zijn keihard bezig geweest zowel voor als achter de schermen om er geslaagde uitvoeringsavonden van te maken! In de pauze was er weer een loterij met leuke prijzen! Het publiek heeft gelachen en dat is het doel van alle leden van de Noordwijkse Toneelvereniging H.T.I.O.S.! Ook José Bos de schrijfster van "Maleisië is zo gek nog niet!" was aanwezig en gaf haar complimenten!

De toneelvereniging is op zoek naar leden; voor én achter de schermen is er van alles te doen! Altijd al gewild? Of bent u nog geen donateur en wilt u dat voor € 7,50 per persoon worden?

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

{gallery}6400{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.