Datum: 28-09-2023 - 02:09
24
jan
'15

Boerenmarkt bij vernieuwd Streekmuseum Veldzicht Noordwijk

Op zaterdag 18 april wordt traditiegetrouw weer de jaarlijkse Boerenmarkt rond Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk gehouden. Wie interesse heeft om een kraam te huren kan zich nu melden.

Op de Boerenmarkt zijn allerlei streekproducten te koop, zoals kaas, brood, groenten, kruiden, bloemen en wol. Ook worden er demonstraties gegeven, zoals vis roken, bijen houden en kantklossen. Er is muziek en ook voor kinderen is er van alles te doen.

 

Zaterdag 18 april is een bijzondere dag. Het is de start van de nationale Museumweek en de eerste dag dat het vernieuwde Streekmuseum Veldzicht haar deuren opent voor het publiek. Ook de resultaten van de creatieve workshops ‘Kunst op de Cleij’ kunnen dan worden bewonderd.

Voor het huren van een kraam op de Boerenmarkt kunt u inlichtingen krijgen bij Lida van der Voort: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-42204546.

Streekmuseum Veldzicht Noordwijk is gelegen aan de Herenweg 114  in Noordwijk.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.