Datum: 27-01-2023 - 21:04
26
me
'14

Boerenblaaskapel verrast Bart Weijers op het strand met envelop van de Voice Kids. (59 foto's)

Boerenblaaskapel verrast Bart Weijers op het strand met envelop van de Voice Kids. (59 foto's)

Zaterdag was het weer niet zo heel geweldig, maar toch besloot de baas van Bart Weijers dat hij moest werken bij strandclub Witsand in Noordwijk. Bart was druk bezig met het neerzetten van de windschermen toen hij ineens wel heel bekende muziek hoorde. Tot zijn grote verbazing zag hij van de strandafgang zijn favoriete boerenblaaskapel de Keietoeters uit Noordwijkerhout, spelend met de Keiebijtersmars, op hem afkomen.

Bart voelde toen al een beetje nattigheid want een boerenblaaskapel met dansmariekes in mei en dan ook nog op het strand... daar moest iets achter zitten. Bart had zich opgegeven voor deelname aan de Voice Kids maar had tot zijn teleurstelling nog niets gehoord of hij mocht meedoen aan de Blind Auditions van The Voice Kids.

Nu stond stonden daar de Keietoeters, een camerateam van RTL4-The Voice Kids en moeder Yvonne en broertje Bas met een brief, dat Bart tot zijn grote vreugde werd uitgenodigd voor deelname aan Blind Auditions van The Voice Kids in het najaar van 2014.
Bart komt uit een zeer muzikale familie uit Noordwijk. Vader Willem speelt sax en is muzikaal leider van de Keietoeters uit Noordwijkerhout en speelt ook in de Anti Stress Band. Boris de oudste broer van Bart zit ook bij de Keietoeters en speelt slagwerk en trombone en heeft als drummer al in verschillende bandjes gespeeld. Bart mag zo nu en dan ook al met zijn trompet meespelen met de Keietoeters. Moeder Yvonne houdt van zingen en heeft meegedaan met de Bollenstreek Musical De Zwarte Tulp.
Bart kan, wat duidelijk mag zijn, ook heel goed zingen en dat heeft hij al laten blijken door zijn deelname aan de musical De Zwarte Tulp en Kruimeltje. We zijn dan ook heel benieuwd hoe ver Bart het gaat schoppen bij The Voice Kids. We houden u op de hoogte wanneer de uitzendingen gaan beginnen.
Foto's en tekst BlikOpNoordwijkerhout
{gallery}4787{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.