Datum: 28-09-2023 - 02:22
18
jan
'14

Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat

Zaterdagochtend om 02.45 uur werd een jongen door een groep van 7 jongeren afgetuigd op de Abraham van Rooijenstraat.

Hij heeft hierbij twee kaken gebroken en met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hij werd daar om 9 uur geopereerd. Heeft u iets gehoord of gezien? Bel dan naar 0900-8844

 

POLITIEBERICHT Jongen zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari een 17-jarige jongen uit Noordwijk zwaar mishandeld in de Abraham van Royenstraat. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en zoekt getuigen.

Rond 02.30 uur viel een aantal nog onbekende jonge mannen de Noordwijker aan. Daarbij liep de jongen ernstige verwondingen aan zijn gezicht op. Mogelijk houdt hij blijvend letsel over aan de mishandeling. Na de mishandeling vluchtten de daders. Zij zijn via het VVV-kantoortje richting Picképlein gelopen. Het is onbekend waarheen ze daarna zijn gegaan. Het gaat waarschijnlijk om vier jonge mannen, van wie er één donker halflang haar heeft. Hij droeg een wit t-shirt met daarover een iets donkerder gekleurd gilet of bodywarmer en een opvallende spijkerbroek met stiksels of scheuren aan de voorkant.

Mogelijke getuigen

Voordat de mishandeling plaatsvond, hebben de vermoedelijke daders en het slachtoffer even voor een horecagelegenheid aan De Grent gestaan. Een man met een bril en een rugtasje heeft korte tijd staan kijken naar het groepje.

Ten tijde van de mishandeling zijn drie personen in de Abraham van Royenstraat geweest, die niets met het incident te maken hadden. Het gaat mogelijk om vrouwen. Zij stapten op een parkeerterrein achter de Grent in een auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf.

De man met de bril en de drie vrouwen zijn mogelijk getuige geweest van de mishandeling. De politie wil daarom graag met hen spreken.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze zware mishandeling? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche in Noordwijk via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.