Datum: 02-10-2023 - 09:18
14
dec
'19

Inschrijving NSL Trailrun 2020 is geopend!

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 19 januari 2020 weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. Voor dit evenement is het aantal deelnemers beperkt tot 300 inschrijvingen. Op zondag 19 januari organiseert de NSL haar eerste sportieve evenement van 2020....

Een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk met een parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin. De afgelopen jaren is dit een succesvolle loop gebleken. Huub Oude Groen, voorzitter van het wedstrijdorganisatie comité legt uit wat een trailrun is: “De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route, die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo waarvan geen kaart met parcours wordt vrijgegeven tevoren.”

Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (16 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours. Er is een limiet van 300 deelnemers. Zodra dit aantal is bereikt sluit de voorinschrijving. Voorinschrijving kan tot vrijdag 17 januari 20:00 via de website van NSL en kost €7,00. Dit geldt voor beide afstanden.

Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 in het clubhuis Cooling Duin op de parkeerplaats Duindamseslag. Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website van NSL.

Foto: PR NSL.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.