Datum: 28-09-2023 - 02:56
10
nov
'19

Mantelzorgers in het zonnetje gezet met de voorstelling 'My Fair Lady' van Theaterschool Teylingen.

 Op zaterdag 9 november organiseerde Welzijn Noordwijk de Dag van de Mantelzorg. Om 14:00 uur waren de mantelzorgers uitgenodigd bij Huis ter Duin, waar men eerst kon genieten van een kopje koffie/ thee met iets lekkers...

Eenmaal in de Keizerzaal werd iedereen welkom geheten door Wendy Clason, mantelzorgconsulent van Welzijn Noordwijk. Ze had vandaag een dubbelrol, aangezien ze ook meedeed aan de voorstelling, die deze middag door Theaterschool Teylingen werd opgevoerd. Na haar woordje, waarin ze benadrukte dat het belangrijk is om tijdig aan de bel te trekken bij Welzijn Noordwijk in een (over)belaste mantelzorgsituatie, kreeg Wethouder Dennis Salman het woord. Hij heette alle mantelzorgers van harte welkom en bedankte ze ook namens de gemeente Noordwijk voor hun inzet.

Vervolgens begon de voorstelling My Fair lady van Theaterschool Teylingen en dit was weer helemaal geweldig, zoals we van deze theaterschool gewend zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd met prachtige kleding en een voorstelling voor en door alle leeftijden gespeeld.

Tot slot van deze middag was er gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Ook konden de mantelzorgers hun ideeën voor nieuwe bijeenkomsten en suggesties voor volgend jaar aangeven bij Welzijn Noordwijk, die deze middag echt top heeft georganiseerd. De mantelzorgers werden duidelijk in het zonnetje gezet, en gingen dan ook met een grote glimlach naar huis.

Foto's en aanlevering tekst: Richard van Egmond.

{gallery}12096{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.