Datum: 28-09-2023 - 02:23
15
okt
'19

Walk & Talk, dé koffiepauze voor iedereen die werk zoekt!

Dinsdag 29 oktober van 14:00 tot 16:00 uur is er een Walk & Talk in de bibliotheek van Noordwijk. Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Deze maand geeft Twan Fenger een workshop over Ontdekken wat je echt wilt...


Meer dan 3/4 van de mensen die loopbaancoaching volgen bij Vizier op Scherp, laten weten dat zij 'in hun huidige baan zijn gerold'. Ze wilden graag geld verdienen en waren niet al te kieskeurig bij het uitzoeken van een baan. Een aantal jaar later zijn ze uitgeblust en weten ze niet hoe ze hieruit moeten komen. Als je een werkleven wilt vinden waar je naast een inkomen ook plezier, energie en voldoening uithaalt, moet je beginnen bij de basis. Wat wil je nou echt? Waar word je gelukkig van? Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Pas als je dit scherp hebt, kan je gaan kijken welke baan daarbij aansluit. Niet andersom. Weet jij al wat je echt wilt? Twan Fenger helpt je de eerste stap te zetten.

Twan Fenger is gecertificeerd loopbaancoach en trainer. Geboren en getogen in de bollenstreek. Na een carrière in de juridische wereld gooide hij het roer om en ging iets doen wat 100% bij hem paste. Een spannende stap als kostwinnaar van een gezin met 2 jonge kinderen. Maar hij heeft er geen seconde spijt van gehad. Inmiddels heeft hij een succesvolle coachingspraktijk waarin hij mensen helpt om 'hun vizier op scherp' te zetten. Hij verzorgt loopbaantrainingen (in de duinen van Noordwijk), coacht particulieren en mensen uit het bedrijfsleven en is trainer bij trainingsinstituut UNLP.

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Datum: dinsdag 29 oktober
Aanvang: 14:00 uur – 16:00 uur
Kosten: gratis – aanmelden via website van Bibliotheek Bollenstreek.
Locatie: Bibliotheek Bollenstreek locatie Noordwijk

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.