×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 456 niet laden
×

Opmerking

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/11833
16
sep
'19

Column Alexander van der Pijl: Soort van datingsite...

 Ik had de pastoor van de Heilige Joannes de Doper kerk in Hoofddorp, Kees van Lent, uitgenodigd om zijn levensverhaal te delen met een aantal zakelijke vrienden. We zaten in Stal op de Kaag – een locatie op Kaageiland, te midden van de Randstad – waar de pastoor zelf een stilteruimte had gecreëerd...

Het was mooi om te horen en ervaren, hoe het geloof aan de ene kant en het bedrijfsleven (scheepsbouw) aan de andere kant, een mooie balans hebben gebracht in zijn leven. Ik ken Kees al meer dan twintig jaar en heb vele uitvaarten met hem mogen verzorgen. Zo kwam het, dat het onderwerp uitvaarten natuurlijk ook aan bod kwam. “Alexander, weet jij dat de begraafplaats van onze parochie eigenlijk een datingplaats is?” Kees vertelde dat hij op de begraafplaats eens een dame en een heer gesproken had. Zij waren weduwe en weduwnaar en hun partners lagen naast elkaar begraven. Na regelmatig bezoek aan de begraafplaats, was de vonk overgeslagen en sindsdien vormden zij een stel.

Op de begraafplaats sloeg de vonk over “Jeetje,” had de pastoor gezegd, “dat is eigenlijk partnerruil.” “Ja, dat kan wel zo zijn,” zei de weduwnaar, “maar zíj zijn begonnen”, wijzend naar de twee graven aan het eind van het pad. “Zo zie je maar Alexander, na een verdrietige tijd van afscheid nemen en loslaten, kan ook weer een mooie periode van samenzijn komen.” 

Elke tweede woensdag van de maand heeft Van der Putten & Dunweg van 9.00 - 10.00 uur een inloopspreekuur. Loop gerust binnen voor informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart. De koffie staat klaar!

• 0252 - 413 213

• Vanderputtenendunweg.nl

• Heereweg 21, 2161 AC Lisse 

Alexander van der Pijl
Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg

{gallery}11833{/gallery}